Medžioklė

UAB “Hubertus Baltic” siūlo įvairius medžioklės būdus. Profesionalūs medžioklės žinovai patars ir padės išsirinkti Jums labiausiai patinkantį variantą pagal Jūsų pageidavimus. Parengiama individuali programa su pasirinkta viena ar keliomis medžioklės rūšimis. Esame pasirašę sutartis su Lietuvos miškų urėdijomis ir dauguma privačių medžiotojų klubų bei būrelių, todėl savo klientams galime pasiūlyti medžioti bet kuriame Lietuvos medžioklės plote.

Mūsų klientai - medžiotojai iš Skandinavijos, Italijos, Anglijos, Prancūzijos, Rusijos, Baltarusijos, Vokietijos, Olandijos, Danijos, Jungtinių Arabų Emyratų, kurių ratas kasmet vis didėja.

Svečiais pasirūpiname nuo pasitikimo oro uoste arba pasienyje iki išvykimo. Organizuojame saugią ir profesionalią medžioklę, apgyvendinimą bei maitinimą medžioklės plotuose, suteikiame vertėjų, transporto paslaugas, taip pat ekskursijų programas bei kitas įdomias pramogas.

Su mūsų pagalba Jūs pajusite tikrą medžioklės bei pramogų komfortą.!

Sportinis - pramoginis šaudymas

Puiki galimybė ne tik medžiotojams išbandyti savo taiklumą! O gal Jums niekada neteko laikyti rankose šautuvo?

Įmonei vadovaujantis jos įkūrėjas Paulius Rakštys yra ilgametis Lietuvos šaudymo sporto sąjungos skraidančių taikinių šaudymo teisėjų kolegijos pirmininkas bei tarptautinės kategorijos teisėjas.

Siūlome puikią pramogą, kuria galite nustebinti ne tik savo draugus, kolegas, bet taip pat savo verslo partnerius. Tai stendinis šaudymas į skrendančius taikinius (lėkšteles) iš stacionarinių ir mobilių lėkštelių paleidimo aparatų. Taip pat į “bėgančio šerno” ir kitus taikinius iš įvairių šaunamųjų ginklų.

Renginį galime suorganizuoti specialioje šaudykloje arba Jums patogioje vietoje, kuri atitiks visus saugumo reikalavimus.

Žvejyba

Kviečiame Jus žvejoti visuose privačiuose Lietuvos žuvininkystės ūkiuose, taip pat ir Skandinavijos šalyse!!!

Ginklai ir medžioklės aksesuarai

Konsultuojame ir padedame įsigyti medžioklinį arba sportinį šautuvą bei įvairius medžioklei ar sportiniam - pramoginiam šaudymui skirtus aksesuarus: optikas, taikiklius, naktinio matymo žiūronus, medžioklinius drabužius.

Prekiaujame ryškiai oranžinėmis juostelėmis saugiai ir sėkmingai medžioklei.

Susisiekime

Kalvarijų g. 216, Vilnius
Tel. +370 698 30123,
El. p. paulius@hubertus.lt

Kainoraštis

Pirma dalis
Antra dalis